مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین در word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بهینه سازی فرمولاسیون ماست حاصل از پساب کره شیرین در word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات : 11

چکیده مقاله:

در این پژوهش امکان استفاده از پساب کره شیرین در تولید یک نوع ماست پرچرب فرموله مورد بررسی قرار گرفت.پس از ساخت فرمولاسیون های ماست بر پایه دوغ کره به عنوان شاهد، ماست بر پایه دوغ کره با %1 شیر خشک و %1 پروتئین و ماست بر پایه دوغ کره با % 1 شیر خشک و % 3 پروتئین و نگهداری آنها در طول مدت 15 روز در 4 فاصله زمانی مختلف، آزمایشاتی بر روی خواص شیمیایی و حسی آنها انجام گردید و نتایج با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت.نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که افزودن شیر خشک به میزان %1 و پروتئین به میزان %1 و %3 در روزهای ابتدایی نگهداری بهبود طعم و بافت را از لحاظ حسی به همراه خواهد داشت اما بیشتر شدن میزان پروتئین (%3 )در روزهای پایانی نگهداری( 10و15) کاهش پذیرش بافت و طعم را به همراه داشت


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۱۳
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی