دانلود بررسی رابطه ویژگی های شخصیتی و جهت گیری مذهبی با گرایش به اعتیاد دردانشجویان دانشگاه کوثر شهر ستان بجنورد در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی رابطه ویژگی های شخصیتی و جهت گیری مذهبی با گرایش به اعتیاد دردانشجویان دانشگاه کوثر شهر ستان بجنورد در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی رابطه ویژگی های شخصیتی و جهت گیری مذهبی با گرایش به اعتیاد دردانشجویان دانشگاه کوثر شهر ستان بجنورد در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود بررسی رابطه ویژگی های شخصیتی و جهت گیری مذهبی با گرایش به اعتیاد دردانشجویان دانشگاه کوثر شهر ستان بجنورد در word :
سال انتشار : 1394
نام کنفرانس یا همایش : اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه
تعداد صفحات : 9
چکیده مقاله:
با توجه به اینکه اعتیاد یک بیماری زیستی، روانی و اجتماعی است ؛ یعنی عوامل متعددی در تعامل با یکدیگر منجر به شروع مصرف و سپس اعتیاد می شوند، پس تلاش جهت کشف عوامل موثر این درد فراگیر؛ مستلزم اشراف بر این گونه عوامل می باشد. بنابراین در این پژوهشبررسی رابطه ویوگی ها شخصیتی ) روان رنجوری، برون گرایی، باز بودن، توافق و وجدانی بودن( و جهت گیری مذهبی) درونی و بیرونی( باگرای به اعتیاد در دانشجویان دختر دانشگاه کوثر 3در سال تحصیلی 1332 33 شهرستان بجنورد است. - روش تحقیق: حجم نمونه 212 نفر بودند که با روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. جمع اوری داده ها از طریق پاسخگویی ازمودنی ها به پرسشنامه امادگی به اعتیاد ویدوبوچر ، ترجمه دکتر عبدالله زرگر و پرسشنامه ویوگی های شخصیتی نئو ) NEO_FFI ( ومقیاس جهت گیری الپورت؛ و تحلیل نتایج پس از نمره گذاری با نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: برای تحلیل داده ها، علاوه بر روش توصیفی، از ضریب همبستگی پیرسون، روش رگرسیون چندمرحله ای و با ورودمکرر برای ازمودن فرضیه ها استفاده شد. و نتایج مبتنی بر ان بودکه؛ عامل شخصیتی روان رنجوری با گرایش به اعتیاد رابطه مثبت دارد ولی عوامل شخصیتی دیگر)برون گرایی، توافق و وجدانی بودن ( با گرای به اعتیاد رابطه منفی دارند. و بین جهت گیری مذهبی بیرونی با گرای به اعتیاد رابطه مستقیم معنا داری وجود دارد. نتایج رگرسیون نشان داد که جهت گیری مذهبی بیرونی، ویوگی های روان رنجوری و وجدانی بودن پی بینی کننده های معنی داری برای گرای به اعتیاد می باشند. نتیجه گیری: اعتیاد به سور چشمگیری با ویوگی های شخصیتی و همچنین جهت گیری مذهبی در ارتباط است، لذا با توجه به مذهب در مداخلات پیشگیرانه و درمانی، راهبرد هایی جهت ارتقا سطح سلامت روان افراد، عوامل موثری در عدم گرایش به اعتیاد محسوب می گردند.
دانلود این فایل
- ۹۶/۰۱/۱۰