دانلود مقاله بررسی برخی از صفات فنولوژیکی و عملکرد غده سیب زمینی در پاسخ به مقادیر مختلف کود نیتروژنه و اندازه ی غده در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی برخی از صفات فنولوژیکی و عملکرد غده سیب زمینی در پاسخ به مقادیر مختلف کود نیتروژنه و اندازه ی غده در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی برخی از صفات فنولوژیکی و عملکرد غده سیب زمینی در پاسخ به مقادیر مختلف کود نیتروژنه و اندازه ی غده در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی برخی از صفات فنولوژیکی و عملکرد غده سیب زمینی در پاسخ به مقادیر مختلف کود نیتروژنه و اندازه ی غده در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 6
چکیده:
استفاده از غده بذری سالم سیب زمینی با اندازه ی مطلوب یکی از مهمترین عوامل تولید بوده و عامل اساسی در محطول نهایی به شمار می رود. از طرف دیگر مصرف بی رویه و نامتناسب کودهای شیمیایی به ویژه نیتروژن موجب تخریب ساختمان و در نتیجه کاهش حاصلخیزی خاکهای کشور گردیده است. بر این اساس آزمایی به منظور تعیین ا ندازه ی مطلوب و سطوح بهینه کود نیتروژن در سیب زمینی رقم آگریا انجام گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی، با 3 تکرار، در سال زراعی 1389 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه محقق اردبیلی اجرا شد. فاکتور اول شامل کود نیتروژن در چهار سطح (0، 80، 160 و 200 کیلوگرم ازت خالص در هکتار) و فاکتور دوم سه اندازه ی غده کوچک (کوچک تر از 40 گرم)، متوسط (40-80 گرم) و بزرگ (بزرگ تراز 80 گرم) بود. نتایج نشان داد که اثرات اصلی نیتروژن و اندازه ی غده روی اکثر صفات، به جز میانگین قطر ساقه اصلی معنی دار بودند. افزایش اندازه غده تا اندازه متوسط باعث افزایش اکثر صفات اندازه گیری شده کمی و کیفی از قبیل: تعداد ساقه اصلی، وزن خشک برگ، تعداد برگ، تعداد ا ستولون، تعداد غده، وزن خشک، وزن متوسط و عملکرد غده گردید. این آزمایش سطح کودی 160KgN/ha را به عنوان بهترین سطح کودی در بین سطوح مورد مطالعه برای رقم آگریا جهت حصول عملکرد بالا نشان داد.
دانلود این فایل
- ۹۶/۰۱/۰۹