دانلود مقاله بررسی تاثیرات مواد آلی از منابع مختلف بر خواص فیزیکو – شیمیایی خاک و عملکرد محصول (مطالعه موردی استان بوشهر) در word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تاثیرات مواد آلی از منابع مختلف بر خواص فیزیکو – شیمیایی خاک و عملکرد محصول (مطالعه موردی استان بوشهر) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی تاثیرات مواد آلی از منابع مختلف بر خواص فیزیکو – شیمیایی خاک و عملکرد محصول (مطالعه موردی استان بوشهر) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تاثیرات مواد آلی از منابع مختلف بر خواص فیزیکو – شیمیایی خاک و عملکرد محصول (مطالعه موردی استان بوشهر) در word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: نهمین کنگره علوم خاک ایران
تعداد صفحات: 2
چکیده:
مواد آلی به علت اثرات سازنده ای که بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حاصلخیزی خاک دارند به عنوان یکی از ارکان باروری خاکها شناخته می شوند (1959, Army). تعدادی از پژوهشگران بر این باورند که حاصلخیزی خاک را تنها با عرضه مستقیم مواد آلی مانند کمپوست می توان حفظ و تجدید نمود (1989, Pieri) . استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی به خصوص کود ازته و عدم استفاده از کودهای آلی در طی چند سال اخیر، عامل کاهش چشمگیر در میزانماده آلی خاکهای ایران بوده است . (ملکوتی، 1375) یکی از ویژگی های مهم کاربرد کود دامی عدم تکرار پذیری آنها می باشد. بدین گونه که در بعضی موارد افزایش چشمگیر و آشکاری درعملکرد محصول و حاصلخیزی خاک بوجود آورده در حالیکه در شرایط مشابه ممکن است پاسخ مشابهی را نشان ندهد. این امر احتمالا به دلیل سرعت فرایند پوسیدن و تجزیه شدن این مواد در خاک در شرایط متفاوت میباشد (1986, Chen) . خاکهای استان بوشهر که درمنطقه خشک و نیمه خشک واقع شده اند . از نظر مواد آلی بسیار فقیر بوده و اغلب کمتر از نیم درصد ماده آلی دارند. از آنجا که بالابودن درجه حرارت یکی ازعوامل افزایش فعالیت میکروارگانیزم ها است، مواد آلی در مناطق گرم همانند استان بوشهر، مدت کمتری دوام داشته و سریعتر تجزیه می شوند. از طرفی میزان کود دامی بخصوص به صورت پوسیده در استان کم بوده و بنابراین استفاده از کمپوست زباله شهری، بقایای گیاهی و کود سبز می تواند بعنوان جانشین و یا مکمل، مورد بررسی قرار گیرند. از این رو در طرح حاضر سعی شده است که تاثیر موارد فوق مورد توجه و مقایسه قرار گیرد.
- ۹۵/۱۲/۲۲