دانلود مقاله تعیین گروه هیدرولوژیکی خاک و گروه های اصلی خاک به روش SCS و تناسب اراضی برای تعیین الگوی بهره وری از اراضی در word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تعیین گروه هیدرولوژیکی خاک و گروه های اصلی خاک به روش SCS و تناسب اراضی برای تعیین الگوی بهره وری از اراضی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین گروه هیدرولوژیکی خاک و گروه های اصلی خاک به روش SCS و تناسب اراضی برای تعیین الگوی بهره وری از اراضی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تعیین گروه هیدرولوژیکی خاک و گروه های اصلی خاک به روش SCS و تناسب اراضی برای تعیین الگوی بهره وری از اراضی در word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین کنفرانس سراسری آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک کشور
تعداد صفحات: 11
چکیده:
خصوصیات فیزیکی شیمیایی خاک روی تحول و پیدایش رواناب اثر داشته و در محاسبات مربوط به هرزآب باید مد نظر قرار گیرد. هنگامیکه هرزآب ناشی از یک رگبار جهت مطالعه سیلاب ها مورد مطالعه باشد. خصوصیات خاک می تواند با یک پارامتر هیدرولوژیکی بیان گردد. در این رابطه افق های خاک نیز در نظر گرفته می شود. تمام خاک های حوزه بر اساس پتانسیل تولید هرزآب در یک گروه چهارتائی تقسیم بندی می شوند .طبقه بندی تناسب اراضی شامل بررسی گروه بندی تیپ های مختلف اراضی و درجه بندی تناسب آن ها می تواند به صورت (potential land suitability) و هم در شرایط آتی (current land suitability) می باشد که هم در شرایط حاضر کمی و کیفی انجام شود. در این تحقیق، تناسب اراضی را برای استفاده های اصلی زراعت های آبی، دیم، مرتع، جنگل، بیان شده و عوامل مؤثر در تعیین تناسب اراضی و شدت محدودیت های موجود در اراضی و میزان عملیات عمرانی که برای اصلاح و بهبود کیفیت و وضعیت اراضی پیشنهاد می شود. بصورت کیفی مطالعه و درجه بندی گردید. در نهایت استعداد اراضی و یا بعبارت دیگر قابلیت اراضی پس از عملیات اصلاحی که می بایست در مبحث محدودیت های خاک ذکر شود. بنابراین در ابتدای سعی شد که مفهوم محدودیت قابل اصلاح و غیرقابل اصلاح ذکر گردد و سپس قابلیت اراضی بعد از عملیات اصلاحی تعیین گردید. دراین حوزه جزء واحدهای اراضی مختلف برای اصلاح نیاز به عملیات های اصلاحی متفاوتی دارند. جزء واحد 1،1، 1 رخنمون سنگی است و قابلیت اصلاح ندارد. جزء واحدهای 2، 3، 1 و 4، 2، 3 نیاز به عملیات تسطیح به مقدار زیاد و عملیات جمع آوری سنگریزه به مقدار کم دارند و جزء واحد 1، 4، 3 نیاز به عملیات تسطیح و جمع آوری سنگریزه به مقدار کم دارد.
- ۹۵/۱۲/۱۹