دانلود مقاله فرمولاسیون و تهیه شکلات صبحانه از کشمش در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله فرمولاسیون و تهیه شکلات صبحانه از کشمش در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فرمولاسیون و تهیه شکلات صبحانه از کشمش در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله فرمولاسیون و تهیه شکلات صبحانه از کشمش در word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
دراین تحقیق از کشمش برای تولید محصولی جدیدب ا خواص تغذیه ای بالا استفاده شده است شکلات صبحانه کشمش هم از لحاظ تغذیه ای و هم از نقطه نظر تجاری حایز اهمیت است برای تولید شکلات صبحانه از پالپ و جویس کلاریفیه شده با انزیم کشمش آفتابی پلویی موجود دربازار استفاده گردید پس از تولید خواص فیزیکوشیمیایی ترکیبات مغذی قابلیت پذیرش محصول و ارزیابی حسی آن مورد بررسی قرارگرفت جهتسنجشمیزان ماندگاری محصول دو نمونه یکی حاوی ماده نگهدارنده و دیگری شاهد تهیه گردید.
- ۹۵/۱۲/۱۱