دانلود مقاله معرفی فنآوری کودهای طبیعی هیومیکی راهکاری برای مقابله شوری خاک در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله معرفی فنآوری کودهای طبیعی هیومیکی راهکاری برای مقابله شوری خاک در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله معرفی فنآوری کودهای طبیعی هیومیکی راهکاری برای مقابله شوری خاک در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله معرفی فنآوری کودهای طبیعی هیومیکی راهکاری برای مقابله شوری خاک در word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی تاثیر پسروی دریاچه ارومیه بر منابع خاک و آب
تعداد صفحات: 8
چکیده:
مواد آلی خاک مهمترین عامل تقویت خاک و کاهنده استرس به شمار میروند. زمانی که بشر تنها از کودهای آلی استفاده میکرد، مشکل بیش بود چندان مطرح نبود، اما در عصر کودهای شیمیایی که غالباً نمکهایم محلول در آب هستند خطر مسمومیت گیاه بر اثر بیشبودها جدیتر است. در طبیعت مواد هیدومیک در خاک و آب یافت میشوند. در این موارد نیز هیومیک اسید همچون مخزنی اسفنجی، کودهای اضافی را به خود جذب کرده و در زمان مناسب در اختیار ریشه قرار میدهد. هیومیک اسید ابزار خطاپوشی است که در موارد بسیاری میتواند به کمک کشاورز و یا کارشناس کشاورزی بیاید. آزادسازی عناصر محبوس و غیر قابل جذب بخصوص فسفر، روی و منگنز، افزایش مقاومت نسبت به کم آبی، شوری خاک، سرما و بیماریها; وتنها نمونههایی از آنها هستند. هیومیک اسید محرک رشد میکروارگانیسمهای مفید خاک بوده و باروری خاک را افزایش میدهد. در مجموع هیومیک هزینه را کاهش و کیفت و کمیت محصول را افزایش میدهد. با استفاده از نتایج آزمون خاک و توصیه کودی دو برابر هیومیکی در زمینهای مبتلا به شوری خاک و استمرار مصرف آن در سالهای بعدی نه تنها میتوان با شوری خاک مقابله بلکه با مدیریت صحیح میتوان همانند کشورهای پیشرو در این زمینه به تولید محصولات ارگانیکی اقدام نمود. استفاده از کودهای هیومیک میتواند ما را در اصلاح الگوی مصرف نهادههای کشاورزی برای تولید محصولات کشاورزی و احیاء منابع طبیعی یاری نماید، و غذای سالم برای دام و انسان تهیه کند.
- ۹۵/۱۲/۰۴