دانلود مقاله ارایه نقشه شناختی و مدل محاسباتی از عملکرد مغز در استرس هیجانی در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارایه نقشه شناختی و مدل محاسباتی از عملکرد مغز در استرس هیجانی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارایه نقشه شناختی و مدل محاسباتی از عملکرد مغز در استرس هیجانی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارایه نقشه شناختی و مدل محاسباتی از عملکرد مغز در استرس هیجانی در word :
دانلود مقاله ارایه نقشه شناختی و مدل محاسباتی از عملکرد مغز در استرس هیجانی در word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در تازه های علوم شناختی از صفحه 1 تا 14 منتشر شده است.
نام: ارایه نقشه شناختی و مدل محاسباتی از عملکرد مغز در استرس هیجانی
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس هیجانی
مقاله دستگاه لیمبیک
مقاله فعالیت مغز
مقاله مدل محاسباتی
مقاله نقشه شناختی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
هدف: استرس و هیجان نقش مهمی در کیفیت زندگی انسان دارند. هدف این مقاله ارایه مدلی مناسب از آنها در شناخت حالات مغزی است.
روش: فعالیت های رفتاری و هیجانی، در درجه اول، با دستگاه لیمبیک ارتباط دارند، از این رو، در این تحقیق ابتدا به شناخت بخش های مهم مغز، از جمله قشر مغز، تالاموس، آمیگدالا، قشر پیش پیشانی، قشر حدقه ای – پیشانی، لوکوس سرولئوس، هیپوکامپ و هیپوتالاموس، و نقش آنها در واکنش های هیجانی پرداخته و سپس برای این حالت مغزی، یک نقشه شناختی جامع پیشنهاد شد. این نقشه شناختی، نقش اساسی دستگاه عصبی و هورمونی را در فرایند استرس هیجانی نشان می دهد.
یافته ها: با بیان روابط و مشخصه های لازم، یک مدل محاسباتی در جعبه ابزار سیمولینکِ نرم افزار MATLAB اجرا و برای تعیین صحت عملکرد مدل، آزمایش های مختلف انجام شد.
نتیجه گیری: نتایج نشان دادند که در هنگام استرس هیجانی، قشر حدقه ای – پیشانی وارد عمل شده، هیجان را کاهش می دهد و از ادامه آن جلوگیری می کند. همچنین، مدل محاسباتی توانست رفتار مغز را در حالت استرس هیجانی به خوبی بیان کند؛ لذا می تواند در مدل های بزرگ تر به عنوان یک زیرسیستم مورد استفاده قرار گیرد.
- ۹۵/۱۱/۳۰