دانلود مقاله بررسی اثر آب زیرزمینی کم عمق به تبخیر و تعرق گیاه دارویی گشنیز (Coriander sativum .L) با استفاده از لایسیمتر در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر آب زیرزمینی کم عمق به تبخیر و تعرق گیاه دارویی گشنیز (Coriander sativum .L) با استفاده از لایسیمتر در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر آب زیرزمینی کم عمق به تبخیر و تعرق گیاه دارویی گشنیز (Coriander sativum .L) با استفاده از لایسیمتر در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر آب زیرزمینی کم عمق به تبخیر و تعرق گیاه دارویی گشنیز (Coriander sativum .L) با استفاده از لایسیمتر در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
تعداد صفحات: 9
چکیده:
وجود متابع آب زیرزمینی کم عمق که با مشکل شوری و ماندابی مواجه هستند ،در بسیاری از مناطق جهان به چشم می خورد. از نظر مهندسی راه حل اصلی، پایین انداختن سطح سفره آب زیرزمینی از طریق احداث سیستم های مختلف زهکشی زیرزمینی است، غافل از این که بالا بودن سطح آب زیرزمینی نعمتی است که از آن می توان جهت جبران قسمتی از نیازهای آب مورد نیاز گیاه استفاده کرد. بنابراین استفاده از آب های زیرزمینی کم عمق به عنوان یک منبع آب آبیاری می تواند تا حدودی مشکلات کمبود آب را حل کند. این پژوهش به منظور بررسی اثر آب زیرزمینی کم عمق بر کمک به تبخیر و تعرق گیاه دارویی گشنیز در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای اعمال شده شامل آب زیرزمینی با کیفیت شوری 1 دسی زیمنس بر متر در سه عمق 60 و 80 و 110 سانتی متر و آبیاری کامل بود. نتایج نشان داد که درصد مشارکت آب زیرزمینی در اعماق 60 و 80 و 110 سانتی متر به ترتیب حدود 73، 69، 42 درصد نیاز کلی گیاه بود. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از آب های زیر زمینی کم عمق یرای آبیاری گیاه گشنیز می تواند به صورت قابل توجهی نیاز آبی گیاه را برطرف نموده و به تبخیر و تعرق گیاه کمک کند، همچنین دور و عمق آبیاری مورد نیاز آن کاهش مییابد.
- ۹۵/۱۱/۲۹