دانلود مقاله بررسی اثرات فراسودمند نوشیدنی های سین بیوتیک بر پایه غلات در word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات فراسودمند نوشیدنی های سین بیوتیک بر پایه غلات در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات فراسودمند نوشیدنی های سین بیوتیک بر پایه غلات در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات فراسودمند نوشیدنی های سین بیوتیک بر پایه غلات در word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی
تعداد صفحات: 11
چکیده:
امروزه اثرات فراسودمند میکروارگانیسمهای پروبیوتیکی اثبات شده است. همچنین در بررسیهای زیادی گزارش شده است که بهترین مواد زمینه ای جهت رهایش پروبیوتیکها، فرآورده های لبنی تخمیری می باشند. به هر حال اخیرا چندین ماده خام بطور گسترده ای جهت تعیین اینکه آیا آنها سوبستراهای مناسبی جهت تولید میکروارگانیسمهای غیر لبنی پروبیوتیکی جدید می باشند یا خیر بررسی شده است و همچنین مشخص شده است که مواد غذایی سنتی تخمیری دارای میکروارگانیسمهای پروبیوتیکی فعال می باشند. بنابراین هدف از این مطالعه، بررسی کاربرد پروبیوتیکها در فرآورده های غیر لبنی سنتی و جدید دارای باکتریهای پروبیوتیک و ارائه نوشیدنی های فراسودمند از جودوسر با استفاده از کشتهای آغازگر پروبیوتیک و سوبسترای دانه کامل جودوسر بود. همچنین مشخصگردید که از غلات می توان به عنوان فرآورده های غذایی پروبیوتیکی جدید استفاده نمود. جو دوسر با دارا بودن مقادیر بالایی از فیبر محلول و نامحلول و به دلیل قابلیت بالای تخمیر این ترکیبات در استفاده از باکتریهای پروبیوتیک اسید لاکتیک بطور قابل ملاحظه ای مورد توجه قرار گرفته است
- ۹۵/۰۹/۰۶