دانلود مقاله اثرات مواد و روش های بسته بندی روی کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثرات مواد و روش های بسته بندی روی کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرات مواد و روش های بسته بندی روی کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثرات مواد و روش های بسته بندی روی کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
گوشت و محصولات گوشتی دارای حساسیت بالایی به آلودگی از طریق میکروارگانیسم ها در حین مراحل مختلف آماده سازی و فرآوری و حمل و نقل می باشند. امروزه افزایش تقاضای مصرف کنندگان به مصرف گوشت و محصولات گوشتی سالم و ایمن و دارای حداکثر کیفیت حسی و تغذیه ای و ظاهری مطلوب منجر به تلاش مداوم محققان برای کشف وگسترش روش های جدیدی تکنولوژیکی شده است کاربرد این روش ها به بهبود کیفیت و افزایش عمر ماندگاری محصولات گوشتی بسته بندی شده کمک می کند. از جمله اینتکنولوژی ها می توان به بسته بندی هوشمند, بسته بندی ضد میکروبی، بسته بندی فعال و زیست فعال، نانوتکنولوژی ، بسته بندی تحت اتمسفر کنترل شده و اصلاح شده اشاره کرد. در این مقاله اثرات انواع روش های مختلف بسته بندی و مواد مورد استفاده در بسته بندی روی جنبه های کیفیت و ایمنی محصولات گوشتی بررسی می گردد
- ۹۵/۰۸/۱۶