دانلود مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر شوری بر شاخص های جوانه زنی بذر گشنیز Coriandrum sativum در word :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار
تعداد صفحات: 7
چکیده:
شوری یکی از مهمترین عوامل محدود کننده عملکرد تولید در نقاط مختلف نواحی خشک و نیمه خشک جهان می باشد . به منظور بررسی تاثیر شوری بر جوانه زنی بذر گشنیز بومی رقم بجستان یک آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح شوری با هدایت الکتریکی صفر (شاهد) 50، 100، 150 دسی زیمنس بر متر بود. 15 بذر برای هر تیمار روی کاغذ صافی در داخل پتری دیش گذاشته شد . پتری دیش ها در انکوباتور در دمای 20 درجه سانتی گراد قرار داده شدند . بذرها به مدت 10 روز شمارش شدند. نتیجه آزمایش نشان داد با افزایش سطوح شوری درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی داری کاهش یافت و همچنین با افزایش سطوح شوری وزن خشک ریشه و وزن خشک ساقه به طور معنی داری کاهش یافت. در این آزمایش مشخص شد که جوانه زنی گشنیز به سطوح بالای شوری حساس می باشد.
- ۹۵/۰۸/۱۲