مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مروری بر ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مروری بر ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مروری بر ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مروری بر ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی در word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
استفاده از نگهدرانده ها برای افزایش طول عمر ماده غذایی از گذشته در صنعت غذا کاربرد داشته است. ناتامایسین یکی از نگهدارنده های مجازی است که در تولید پنیرها و سوسیس هایی که باید دوره رسیدگی را طی کنندف به منظور جلوگیری ازرشد کپک مخمر در سطح ماده غذایی استفاده می شود. اگر چه خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین طی تحقیقات گسترده ای مشخص شده است، اما از آنجائی که این ترکیب آنتی بیوتیکی است که در درمان برخی بیماری های انسان نیز استفاده می گردد،محدود کردن میزان مصرف آن در موادغذایی در دستور کار سازمانهای ذی الصلاح قرار گرفت. طبق قوانین اتحادیه اروپا استفاده از این نگهدارنده در مواد غذایی مذکور به میزان 1mg/dm2 در سطح ماده مجاز می باشد به شرط اینکه عمق نفوذ آن بیشتر از 5 میلی متر از سطح نباشد. استاندارد ایران حداکثر میزان ناتامایسین را در پنیر 5mg/dm2 تعیین کرده است و برای اندازه گیری آن روش های اسپکتروفتومتری و HPLC را برگزیده است. امروزه به منظور تشخیص و اندازه گیری میزان این نگهدارنده از متدها وروش های مختلف شیمیایی و بیولوژیکی استفاده می شودکه شاید بتوان از دقیق ترین آنها HPLC و ELISA را نام برد. علی رغم اینکه بر طبق قوانین بین المللی استفاده از ناتامایسین تنها در انواعی از پنیر و سوسیس محدود شده است ، امروزه از این ترکیب درمواد غذایی دیگری مانند ماست و دوغ و دربرخی از کشورها در نوشیدنی های الکی نیز استفاده می گردد. این مقاله مروری، به معرفی ناتامایسین و ساختار شیمیایی آن و روش های دستگاهی دقیق شناسایی آن در مواد غذایی پرداخته است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۱۰
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی