مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری در word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری در word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 3

چکیده:

استفاده از ترکیبات طبیعی با خاصیت ضدمیکروبی که از قدیم شناخته شده و عموماً مقبول تر و کم ضررتر از ترکیبات مصنوعی هستند، راهبردی تازه در تکنولو ژی پس از برداشت است. در این تحقیق از عصاره اتانولی پودر غنچه های خشک میخک درغلظت های 0، 150، 300 و 450 ppm به منظور حفظ صفات کیفی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت انگور در دو آزمایش مجزا استفاده شد. در آزمایش اول اثر غلظت های مختلف عصاره روی کنترل شدت بیماری کپک خاکستری، با آلوده کردن حبه ها به اسپور قارچ و نگهداری در دمای 15 درجه سانتی گراد پس از گذشت 7روز بطور مستقل بررسی شد. در آزمایش دوم درصد کلی حبه های آلوده هر خوشه و نیز میزان مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، سفتی، محتوای فنل کل، کاهش وزن و ظاهر چوب خوشه در دمای 1+-1 درجه سانتی گراد طی 40 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج، بین شاهد و سایر تیمارها در تغییر رنگ و کاهش آب چوب خوشه تفاوت معنی داری مشاهده نشد. تیمارها بدون داشتن اثر نامطلوبی بر عطر و طعم محصول بر سایر صفات اثرات سودمندی داشتند. به نظر می رسد ترکیبات موجود در عصاره ضمن اثر ضد قارچی با خاصیت آنتی اکسیدانی خود فرایند پیری بافت های مختلف انگور را هم به تأخیر می اندازند


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۱۰
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی