دانلود مقاله اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب های اسانس .Agastache foeniculum kuntz در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب های اسانس .Agastache foeniculum kuntz در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب های اسانس .Agastache foeniculum kuntz در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب های اسانس .Agastache foeniculum kuntz در word :
دانلود مقاله اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب های اسانس .Agastache foeniculum kuntz در word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه 438 تا 451 منتشر شده است.
نام: اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر رشد، عملکرد، میزان و ترکیب های اسانس .Agastache foeniculum kuntz
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله .Agastache foeniculum kuntz
مقاله تنش شوری
مقاله رشد
مقاله عملکرد
مقاله اسانس
مقاله نعناعیان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
شوری خاک و آب از عوامل کاهشدهنده رشد و عملکرد بسیاری از محصولات کشاورزی در ایران میباشد. آگاستاکه(Agastache foeniculum kuntz.) گیاهی علفی، چند ساله و معطر متعلق به تیره نعناعیان (Lamiaceae) است. از مواد موثره این گیاه در صنایع غذایی، داروسازی، آرایشی و بهداشتی و همچنین در بستنی سازی استفاده میشود. تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر شوری بر رشد، عملکرد و میزان اسانس انجام گردید. این بررسی به صورت یک آزمایش گلدانی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با شش تیمار سطوح شوری شامل صفر (شاهد)، 25، 50، 75، 100 و 125 میلیمول در لیتر کلرور سدیم و چهار تکرار در گلخانه انجام شد و برخی عامل های رشدی، عملکرد و میزان اسانس اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که تنش شوری اثر معنی داری بر عامل های اندازهگیری شده دارد. با افزایش سطح شوری، ارتفاع بوته، تعداد و طول شاخه های جانبی، قطر ساقه، فواصل میانگره ها، تعداد و سطح برگ، وزن تر و خشک برگ و ساقه، عملکرد پیکر رویشی تر و خشک در گلدان و میزان اسانس در گلدان کاهش یافت. در اجزا متشکله اسانس ترکیبهایی نظیر بتا – پینن، میرسن، انیسآلدئید و بتا – بوربونن افزایش و به عکس مقدار لینالول و متیلکاویکول کاهش یافت. همچنین در سطح شوری 100 و 125 میلیمولار کلرور سدیم بوته ها قبل از به گل رفتن از بین رفتند.
- ۹۵/۰۸/۱۰