دانلود مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس در word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 9
چکیده:
کافئین موجب طعم تلخی شده که یک مشکل محسوب میشود برای این منظور تاثیر غلظت های مختلف عصاره گیاه کاکوتی برتلخی کافئین درادامس مورد بررسی قرارگرفت همچنین مقدار باقیمانده کافئین با غلظت های مختلف درطی جویدن درزمان های گوناگون بررسی شد نحوه ازاد شدن کافئین ازادامس حاوی مقادیر 0/20و0/3و0/4 گرم کافئین درطی جویدن درزمانهای 5و15و25دقیقه و ازمونهای حسی جهت بررسی کاهش تلخی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان دادند ادامس حاوی 0/4گرم کافئین مقدار بیشتری ازکافئین را درطی جویدن ازاد می کند و درفاصله زمانی 5تا15 دقیقه ازجویدن مقدار بیشتری ازکافئین ازاد میشود همچنین با افزایش مقدار عصاره کاکوتی تلخی کافئین بیشتر کاهش می یابد
- ۹۵/۰۸/۰۵