دانلود مقاله ژئوشیمی و محیط تشکیل سری های سنگی مافیک در کمربند افیولیتی بلورد – بافت در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ژئوشیمی و محیط تشکیل سری های سنگی مافیک در کمربند افیولیتی بلورد – بافت در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ژئوشیمی و محیط تشکیل سری های سنگی مافیک در کمربند افیولیتی بلورد – بافت در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ژئوشیمی و محیط تشکیل سری های سنگی مافیک در کمربند افیولیتی بلورد – بافت در word :
دانلود مقاله ژئوشیمی و محیط تشکیل سری های سنگی مافیک در کمربند افیولیتی بلورد – بافت در word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در علوم زمین از صفحه 155 تا 160 منتشر شده است.
نام: ژئوشیمی و محیط تشکیل سری های سنگی مافیک در کمربند افیولیتی بلورد – بافت
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سری تولئیت جزایر کمانی
مقاله سری کلسیمی – قلیایی
مقاله کرتاسه میانی
مقاله حوضه پشت کمانی
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شفایی مقدم هادی
جناب آقای / سرکار خانم: رهگشای محمد
جناب آقای / سرکار خانم: وایت چرچ هوبرت
جناب آقای / سرکار خانم: منصف ایمان
جناب آقای / سرکار خانم: سلطان محمدی اعظم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سنگ های بازالتی، گابروها، توف ها، دایک های دیابازی، آگلومراها و برش ها و قطعات سنگی داخل برش ها از مهم ترین سنگ های مافیک افیولیت های بلورد – بافت است. ویژگی های ژئوشیمیایی این سنگ ها حاکی از تهی شدگی در HFSE و غنی شدگی در LILE و حضور دوسری ماگمایی تولئیت های جزایر کمانی و کلسیمی – قلیایی است. این رفتار ژئوشیمیایی با نشات گرفتن ماگمای والد این سنگ ها از یک محیط مرتبط با فرورانش سازگاری دارد. این ویژگی ها همراه با قرار گیری این مجموعه افیولیتی در پشت کمان ماگمایی مزوزوییک زون سنندج – سیرجان حاکی از گسترش یک حوضه پشت کمان (در حاشیه فعال بلوک ایران مرکزی) در طی کرتاسه میانی، در نتیجه فرورانش مایل نئوتتیس به زیر بلوک ایران مرکزی می باشد.
- ۹۵/۰۸/۰۳