دانلود مقاله Enzymatic Treatment as a method to improve the extraction efficiency of soybean oil در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله Enzymatic Treatment as a method to improve the extraction efficiency of soybean oil در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Enzymatic Treatment as a method to improve the extraction efficiency of soybean oil در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله Enzymatic Treatment as a method to improve the extraction efficiency of soybean oil در word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
Hamideh Tajic – Faculty of Chemical Engineering, Babol University of Technology, P.O. Box 484, Babol, Iran
Kamyar Movagharnejad – Faculty of Chemical Engineering, Babol University of Technology, P.O. Box 484, Babol, Iran
چکیده:
In this paper we have studied the effect of enzymatic pretreatment on the extraction of soybean oil. Enzyme dose, absolute moisture and hydrolysis time have been selected as the experimental parameters. The experiments were conducted by means of the factorial method. The experimentalresults showed that the enzymatic pretreatment improved the soybean extraction up to a figure of 7.2 percentages. It was also deducted that enzyme dose and moisture content have a significant influence on the pretreatment and improvement of soybean extraction
- ۹۵/۰۷/۱۷