دانلود مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی پروژنی های جدید بذر حقیقی سیب زمینی در word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی پروژنی های جدید بذر حقیقی سیب زمینی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی پروژنی های جدید بذر حقیقی سیب زمینی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه صفات کمی و کیفی پروژنی های جدید بذر حقیقی سیب زمینی در word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
سعید کفایی – کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
حسن حمیدی – کارشناس ارشد مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
احمد رضا بلندی – عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
حسین علوی شهری – کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
چکیده:
راندمان تولید سیب زمینی با استفاده از بذور سالم و گواهی شده بستگی دارد و لذا یک راه عملی جهت ج لوگیری از آلودگی غده های بذری و انتقال بیماری ها، استفاده از بذور حقیقی سیب زمینی می باشد. به منظور ارزیابی پروژنی های حاصل از بذر حقیقی سیب زمینی با هدف انتخاب پروژنی مناسب که دارای عملکرد مطلوب در شرایط زراعی منطقه باشد، تعداد 6 پروژنی بذر حقیقی سیب زمینی ارسالی از مرکز تحقیقات بین المللی سیب زمینی مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار استفاده شد. نتایج نشان داد که بین پروژنی های مورد مطالعه از نظر عملکرد و تعداد کل غده های تولیدی و بزرگتر از 35 میلیمتر تفاوت معنی داری در سطح احتمال 1% وجود دارد. در این آزمایش، پروژنی 991002 حاصل از تلاقی LT-8× TPS-9 بهترین پاسخ را از نظر عملکرد کل سیب زمینی (27/8 تن در هکتار )، بازار پسندی غده ها، تعداد غده های بزرگتر از 35 میلیمتر ( 41 غده در متر مربع ) و یکنواختی نسبت به سایر پروژنی ها نشان داد. نتایج حاکی از برتری نسبی پروژنی 994002 (Atzimba×TPS-67) از نظر کلیه شاخص های مورد مطالعه پس از پروژنی 991002 می باشد.
- ۹۵/۰۷/۱۷