دانلود مقاله طراحی ، ساخت وارزیابی ماشین قابل حمل جهت جمع آوری نیوماتیک سوسک کلرادو در مزارع سیب زمینی در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله طراحی ، ساخت وارزیابی ماشین قابل حمل جهت جمع آوری نیوماتیک سوسک کلرادو در مزارع سیب زمینی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله طراحی ، ساخت وارزیابی ماشین قابل حمل جهت جمع آوری نیوماتیک سوسک کلرادو در مزارع سیب زمینی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله طراحی ، ساخت وارزیابی ماشین قابل حمل جهت جمع آوری نیوماتیک سوسک کلرادو در مزارع سیب زمینی در word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
علی رشادصدقی – اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی آذربایجان شرقی
محمدرضا یوسف زاده – اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی آذربایجان شرقی
محمد مشهدی جعفرلو – اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منایع طبیعی آذربایجان شرقی
چکیده:
سوسک برگخوار سیب زمینی (سوسک کلرادو) یکی از مهمترین آفات غیر بومی سیب زمینی است که از بدو ورود در غیاب دشمنان طبیعی بومی خود ، مشکلات جدی را در منطقه به وجود آورده است . لذا ، در راستای تدوین راهبرد مناسب کنترلی در قالب مدیریت تلفیقی آفات ، شناسایی نقش آن دسته از روشهای کنترلی که موجب کاهش مصرف حشره کش های شیمیایی بوده باشند ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است . این تحقیق در جهت جمع آوری حشرات کامل و لاروهای سوسک کلرادو از سطح مزرعه به صورت مکانیکی با استفاده از جریان هوا در سیستم های نیوماتیک انجام گرفت . کوچک بودن قطعات زمین زارعی در منطقه و استفاده از روشهای سنتی در کاشت و آبیاری محصول ، باعث گردیده تا ادوات نتوماتیک تراکتوری و غیر تراکتوری موجود ، به دلیل امکان آسیب رسانی چرخ های حامل به بوته های سیب زمینی به هنگام تردد و حرکت غیر یکنواخت در مزرعه ، کارایی لازم را نداشته باشند . بنابراین در این تحقیق ماشینی سبک وزن که قابل حمل توسط کاربر باشد ، طراحی و ساخته شد . ماشین مزبور دارای یک واحد دمنده هوا جهت جدا کردن آفت از بوته و یک واحد جمع آوری کننده آفات جدا شده از بوته در مقابل واحد دمنده است که به هنگام کار ، دو واحد مزبور در طرفین بوته های سیب زمینی قرار می گیرند . جریان هوا ، توسط پمپ های سانتریفوژ سمپاش پشتی ذره ساز تامین گردید . برای ارزیابی کارایی ماشین ، از طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی با دو تیمار سرعت هوای 35 و 45 متر بر ثانیه در چهار تکرار استفاده گردید و در هر آزمایش ، تعداد سوسک های جدا شده از بوته و تعداد شکار شده توسط ماشین برآورد گردیدنتایج حاصل نشان داد که سرعت هوای 45 متر بر ثانیه تاثیر بیشتری در جداسازی آفات از روی بوته و جمع آوری آنها توسط ماشین به ترتیب به میزان 44% و 21/2% در یک بار عبور از مقابل بوته های سیب زمینی داشته است .
- ۹۵/۰۷/۱۷