مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تکنولوژی هردل برای نگهداری مواد غذایی در word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تکنولوژی هردل برای نگهداری مواد غذایی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تکنولوژی هردل برای نگهداری مواد غذایی در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تکنولوژی هردل برای نگهداری مواد غذایی در word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
ندا علی نژاد – دانشجوی کارشناسی ارشد، علوم وصنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آمل
یحی مقصودلو – دانشیار دانشکده کشاوری و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آمل
فاطمه فاضلی – مربی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آمل

چکیده:
استفاده ترکیبیی از چندین عامل نگهدارنده نظیرحرارت دهی، سرد کردن ، فعالیت آبی، اسیدیته، پتانسیل اکسیداسیون و احیاء و غیره برای نگهداری مواد غذایی تکنولوژی هردل نامیده می شود . هدف از این تکنولوژی، حفظ کیفیت و ایمنی غذا در طی دوره نگهداری آنها و بهبود کیفیت میکروبی غذا به وسیله بهینه سازی و اصلاح هوشمندانه هر دل های موجود در غذا می باشد. انتظار می رود که استفاده از ترکیبی از عوامل نگهدارنده در غیر نگهدارنده در غیر فعال ساختن میکروراگانیسم ها نسبت به استفاده از هریک از عوامل به تنهایی بسیار موثرتر خواهد شد و بدین ترتیب پایداری و ایمنی میکروبی و همچنین خصوصیات حسی و تغذیه ای موادغذایی بهتر تامین می گردد. درهر غذای پایدار ایمن یک مجموعه مشخصی از هردل ها به طور ذاتی وجود دارند که فساد میکروبی را کنترل کرده باعث اطمینان از ایمنی غذا می گردند.در حال حاضر استفاده از شیوه های نگهداری که در آنها محصولات غذایی کمتر تیمارهای سنگین نگهداری را تحمل کرده اند، رو به گسترش می باشد. از این رو تکنولوژی هر دل در کشورهای صنعتی و همچنین در حال توسعه ، برای نگهداری ملایم اما موثر غذاها به کار می رود. از کاربردهای تکنولوژی هردل می توان به عنوان نگهدارنده در سبزیجات خام، غذاهایی با چربی یا نمک کم ، محصولات میوه، محصولات گوشت و طیور، محصولات تخمییری و غذاهای سنتی اشاره کرد. مقاله حاضر مروری برهردل های موجود درمواد غذایی و تکنولوژی های نگهداری آنها و توسعه و گسترش هر دلهای جدید می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۱۷
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی