مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله توسعه یک سیستم تشخیص مشتری تلفیقی مبتنی بر درخت رگرسیونی هرس شده و شبکه عصبی بهبودیافته در word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله توسعه یک سیستم تشخیص مشتری تلفیقی مبتنی بر درخت رگرسیونی هرس شده و شبکه عصبی بهبودیافته در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله توسعه یک سیستم تشخیص مشتری تلفیقی مبتنی بر درخت رگرسیونی هرس شده و شبکه عصبی بهبودیافته در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله توسعه یک سیستم تشخیص مشتری تلفیقی مبتنی بر درخت رگرسیونی هرس شده و شبکه عصبی بهبودیافته در word :

مقاله فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه 107 تا 117 منتشر شده است.
نام: فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بسپار
مقاله پوشش
مقاله زیست – کافت
مقاله فیلم خوراکی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مرتضویان سیدامیرمحمد
جناب آقای / سرکار خانم: عزیزی محمدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: سهراب وندی سارا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زیست – کافت بودن (تجزیه پذیر بودن زیستی)، خوراکی بودن و کارآمد بودن فیلم های خوراکی سبب شده است که این فیلم ها به عنوان جایگزین های فیلم های سنتزی به طور وسیع مورد مطالعه، پژوهش و کاربرد قرار گیرند. از جمله کاربردهای فیلم های خوراکی در ارتباط با مواد غذایی می توان به پوشش دادن فرآورده های قنادی، میوه ها و سبزی های تازه، برخی فرآورده های گوشتی، برخی فرآورده های لبنی، شکلات، تنقلات، غلات صبحانه ای، طیور و ماهی، فرآورده های منجمد، فرآورده های خشک شده و خشک شده انجمادی و نظایر اینها اشاره داشت. کارآیی فیلم های خوراکی به شاخص های کیفی آن ها مربوط می شود. این شاخص ها نیز به نوبه خود از جنس فیلم و روش تولید آن اثر می پذیرند. در این مقاله، شاخص های کیفی فیلم های خوراکی، روش های سنجش این خواص و روش های پایه ای تولید آن ها مورد مرور قرار می گیرد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۱۷
  • ali mo

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی