دانلود مقاله تحقیق مکانیسم هسته زایی در تولید نانوذرات نقره و کاربرد آن در ظروف آنتی باکتریال در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تحقیق مکانیسم هسته زایی در تولید نانوذرات نقره و کاربرد آن در ظروف آنتی باکتریال در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحقیق مکانیسم هسته زایی در تولید نانوذرات نقره و کاربرد آن در ظروف آنتی باکتریال در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تحقیق مکانیسم هسته زایی در تولید نانوذرات نقره و کاربرد آن در ظروف آنتی باکتریال در word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
فرزانه سیاح پور – دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مهرداد منطقیان – بخش مهندسی شیمی ، دانشگاه تربیت مدرس
ستار قادر – بخش مهندسی شیمی ، دانشگاه تربیت مدرس
توکلیان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده:
در این مطالعه مکانیسم هسته زایی در تولید نانو ذرات نقره که کاربرد فراوانی در ظروف آنتی باکتریال جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی دارند،در حضور تری سدیم سیترات به عنوان پایدار کننده بررسی شده است. بدین منظور ابتدا نانوذرات نقره با احیای نیترات نقره به کمک هیدرازین هیدرات در حضور پایدار کننده سدیم سیترات تولید شدند. روش ارائه شده آسان، ارزان و قابل انجام در دمای محیط می باشد. سپس غلظت پایدار کننده در سیستم در آزمایش های مختلف تغییر داده شد. مقایسه تغییرات زمان القا با میزان فوق اشباع پیشنهاد می کند که در این پدیده مکانیسم های هستهزایی نوع اول و دوم با هم رقابت می کنند. همچنین اثر غلظت تری سدیم سیترات بر زمان القا نشان می دهد که یک رفتار نوسانی در دامنه موردمطالعه وجود دارد. سپس به بررسی اثر آنتی باکتریال این نانوذرات بر روی عوامل بیماری زای اشرشیا کولی و استافیلوکوکوس اورئوس پرداختیم ومشاهده کردیم این نانوذرات اثر آنتی باکتریال خوبی روی این میکروارگانیسم ها دارند.
- ۹۵/۰۷/۱۷