دانلود مقاله تاثیر زمان کاربرد کود پتاسیم برعملکرد و درصد پروتئین دانه ارزن دم روباهی دررژیم های متفاوت آبیاری در word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثیر زمان کاربرد کود پتاسیم برعملکرد و درصد پروتئین دانه ارزن دم روباهی دررژیم های متفاوت آبیاری در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر زمان کاربرد کود پتاسیم برعملکرد و درصد پروتئین دانه ارزن دم روباهی دررژیم های متفاوت آبیاری در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر زمان کاربرد کود پتاسیم برعملکرد و درصد پروتئین دانه ارزن دم روباهی دررژیم های متفاوت آبیاری در word :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 2
نویسنده(ها):
امین حیاتی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت
محمود رمرودی – اعضای هیئت علمی دانشگاه زابل
محمد گلوی –
قباد خلیلی – عضوهیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یاسوج
چکیده:
بررسی امکان کاهش آب مصرفی کشت های رایج مناطق مختلف از اولویت های تحقیقات کشاورزی به منظور بالا بودن کارآیی مصرف آب کشاورزی کشور می باشد. در این راستا تأثیر دورهای مختلف آبیاری با توجه به کمبود منابع آبی و زمان استفاده کود پتاسیم بر میزان عملکرد و پروتئین دانه ارزی در سال 1388 در مرکز تحقیقات کشاورزی یاسوج بررسی شد. آزمایش بصورت طرح کرتهای خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. دورهای آبیاری: هفت، چهارده و بیست و یک روز به عنوان فاکتور اصلی و فاکتور فرعی نیز شامل کاربرد کود پتاسیم در چهار مرحله کاشت، پنجه دهی، ساقه دهی و گلدهی بودند. نتایج نشان داد که تأثیر دور آبیاری بر وزن هزار دانه، عملکرد دانه و بیولوژیک، شاخص برداشت و درصد پروتئین معنی دار شد و با افزایش دور آبیاری صفات مورد بررسی کاهش نشان دادند، ولی درصد پروتئین افزایش داشت. صفات مورد بررسی نیز تحت تأثیر کاربرد کود پتاسیم قرار گرفتند. بیشترین عملکرد دانه درتیمار آبیاری هفت روز و تیمار کودی درمرحله ساقه دهی و بیشترین درصد پروتئین دانه درتیمار آبیاری بیست و یک روز و تیمار کودی درمرحله گلدهی حاصل شد.
- ۹۵/۰۷/۱۷