دانلود مقاله بررسی اثر باکتری های محرک رشد و مقادیر مختلف کود شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی های زعفران زراعی (crocus sativus L) در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر باکتری های محرک رشد و مقادیر مختلف کود شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی های زعفران زراعی (crocus sativus L) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر باکتری های محرک رشد و مقادیر مختلف کود شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی های زعفران زراعی (crocus sativus L) در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر باکتری های محرک رشد و مقادیر مختلف کود شیمیایی نیتروژن بر برخی ویژگی های زعفران زراعی (crocus sativus L) در word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
سعیده ملکی فراهانی – استادیار دانشکده علوم کشاورزی دانشکده شاهد
زهرا حیدری – دانشجوی دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامشهر
علیرضا رضازاده – استادیار دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه شاهد
چکیده:
به منظور اثر سطوح مختلف کودهای زیستی و شیمیایی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. عوامل مورد بررسی شامل کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد سودوموناس و باسیلوس (promoting rhizobacteria در 2 سطح شاهد (بدون تلقیح) و تلقیح با باکتری و عامل دوم کاربرد کود شیمیایی نیتروژن در سه سطح صفر، 50 درصد و 100 درصد مقدار توصیه شده بود. تیمارهای کودهای بر تعداد گل، عملکرد خشک کلاله و میزان کلرفیل b زعفران اثر معنی گذاشت. (p<0.01)حداکثر عملکرد ماده خشک کلاله در تیمار کاربرد تلفیقی کود زیستی و 100 کود شیمیایی نیتروژن حاصل شد.
- ۹۵/۰۷/۱۷