
دانلود مقاله بررسی دلایل کاهش میزان سرانه مصرف لبنیات در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی دلایل کاهش میزان سرانه مصرف لبنیات در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی دلایل کاهش میزان سرانه مصرف لبنیات در word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی دلایل کاهش میزان سرانه مصرف لبنیات در word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
با توجه به اعلام وزارت بهداشت مبنی بر کاهش 22 درصد سرانه مصرف شیر در ایران طی دو سال گذشته که میزان آن به زیر 70کیلوگرم در سال رسیده است همچنین با درنظر گرفتن عوارض ناشی از کاهش مصرف لبنیات، در این تحقیق به بررسی دلایل آن در شهرهای مختلف استان مازندران پرداخته شد و عواملی مانند گرانی قیمت شیر، افت کیفیت ، آگاهی مصرف کننده ، عدم اعتماد و ; را که در محافل مختلف به آن اشاره است، درجامعه آماری مورد بررسی قرارگرفت. درتحقیق صورت گرفته دلایل اصلی کاهش سرانه مصرف تا 53 درصد افزایش قیمت و 27 درصد افت کیفیت لبنیات ارزیابی شده است، این آمار درحالی می باشد که 65% از جامعه آماری در این تحقیق ، از تاثیر لبنیات درجلوگیری از پوکی استخوان آگاه بوده اند.

- ۹۵/۱۲/۲۶